طرح شهید شهریاری توسط بنیاد ملی نخبگان و با هدف کمک به جذب دانش‌آموختگان برتر دوره دکتری تخصصی به عنوان «عضو هیات‌علمی» در دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور اجرا می‌شود. دانش آموختگان دوره دکتری تخصصی یا تخصص (رشته های علوم پزشکی) مورد تایید وزارتین علوم و بهداشت و دانشجویان دوره‌های فوق، درصورت ارائه مدرک مبنی بر اتمام تحصیل در سال تحصیلی در صورت کسب حد نصاب امتیاز از فعالیت‌های نخبگانی، تایید کارگروه تخصصی و تایید ریاست نهاد می‌توانند از تسهیلات جذب در موسسه­ های علمی بهره­ مند شوند. از مزایای این تسهیل می توان به 1- اولویت در بررسی و پذیرش به عنوان عضو هیات علمی (مطابق مصوبات هیات عالی) 2- ظرفیت استخدامی ویژه افراد تحت حمایت بنیاد 3- معرفی به موسسه‌های علمی درخارج از بازه­ های زمانی فراخوان ­های عمومی جذب هیات علمی مطابق ضوابط مربوطه 4- اخذ تسهیلات حمایت از فعالیت­ های پژوهشی استادیاران جوان بنیاد (طرح کاظمی آشتیانی) بدون بررسی مجدد سوابق برای افراد واجد الشرایط مطابق شیوه‌نامه مربوطه. 5- اخذ تسهیلات فرهنگی-رفاهی بنیاد (طرح شهید رهنمون) 6- اخذ تسهیلات نظام وظیفه بنیاد (طرح شهید صیاد شیرازی) 7- تخفیف استفاده از شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی مطابق ظرفیت تخصیصی سالیانه توسط معاونت علمی و فناورری ریاست جمهوری بهره‌مند می‌گردند.

داوطلبان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در این طرح به وب سایت بنیاد ملی نخبگان مراجعه فرمایند.