سومین همایش رویکردهای
میان رشته‌ای به آموزش زبان، ادبیات و مطالعات ترجمه

96.8.2 a

سومین همایش رویکردهای میان رشته‌ای به آموزش زبان، ادبیات و مطالعات ترجمه در روز سه‌شنبه 2 آبان‌ماه 1396 ساعت 8 صبح با حضور آقای دکتر هاشمی معاون آموزشی دانشگاه، و هیئت رئیسه دانشکده ادبیات و علوم انسانی و جمعی از اندیشمندان، فرهیختگان، استادان و دانشجویان برگزار شد.

پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، دکتر هاشمی معاون آموزشی دانشگاه ضمن خوش‌آمدگویی به فرهیختگان گرامی در مورد اهمیت مطالعات میان رشته‌ای به آموزش زبان، ادبیات و مطالعات ترجمه سخنرانی کرد.

96.8.2 dd

پس از ایشان دکتر قربان صباغ دبیر همایش ضمن عرض خیرمقدم به میهانان ارجمند به بیان روند و اهداف برگزاری سومین همایش رویکردهای میان رشته‌ای به آموزش زبان، ادبیات و مطالعات ترجمه پرداخت و همچنین گزارشی از تعداد مقالات دریافتی و پذیرفته شده به صورت پوستر و شفاهی اشاره ارائه داد و در انتها برنامه دو روزه همایش و سخنرانی‌ها را معرفی کرد. در ادامه دکتر قادری از دانشگاه ارجی‌یس ترکیه سخنرانی با موضوع «واژگون‌گویی رمانتیک: سبک و معرفت‌شناسی در ادبیات و ترجمه» را ایراد کرد.

شایان ذکر است این همایش در روز چهارشنبه 3 آبان ماه 1396 تا ساعت 18 نیز ادامه داشت.

96.8.2 bb

photo 2017-10-25 22-20-25