برنامه زمانی مصاحبه داوطلبان پذیرش دوره دکتری آموزش زبان انگلیسی سال 1397

- ضروریست که شرکت‌کنندگان محترم حداقل یک ساعت قبل از زمان مشخص شده در محل برگزاری مصاحبه در دفتر گروه زبان انگلیسی حاضر باشند. همچنین، زمان های مشخص شده ممکن است کمی تغییر کند. از صبر و شکیبایی شما متشکریم.

- داوطلبان پذیرش بدون آزمون کتبی (استعدا درخشان) که در این فهرست نامشان وجود ندارد، فاقد حداقل امتیاز پژوهشی مصوب دانشگاه فردوسی مشهد بوده اند و درنتیجه به مصاحبه دعوت نمی‌شوند، و فرایند درخواست ایشان پایان یافته است.

- ضروریست که شرکت‌کنندگان محترم نسخه کپی یا پریت کاغدی تمامی مدارک و مستندات آموزشی و پژوهشی، و پیشنهاده رساله خود را که در پورتال دانشگاه بارگذاری نموده اند را دریک مجموعه منظم به همراه داشته باشند.

- درصورت عدم پرداخت هزینه ثبت نام از طریق درگاه پرداخت بانکی، کپی و اصل فیش پرداختی را به همراه داشته باشید.

- در صورتی که در پرتال ثبت‌نام نموده ولی زمانی برای شما در این فهرست تعیین نشده است، در روز شنبه بین ساعت 9 الی 12 با شماره 05138806768 تماس بگیرید.

- درصورت نیاز ازطریق رایانامه با گروه زبان انگلیسی مکاتبه نمایید. با آرزوی موفقیت شما

برنامه زمانی مصاحبه داوطلبان