«پژوهشگر پسادكتري»
الف: پژوهشگر پسادكتري: از فارغ‌التحصيلان ‌دوره‌هاي دكتري‌ (ادبيات }انگليسي، فرانسه، فارسي...} مطالعات فرهنگي {تاكيد بر فيلم، اقتباس، بازي رايانه اي و تبليغات}، مطالعات هنر، ايران شناسي، علوم سياسي، جامعه شناسي و علوم ارتباطات {بلاخص رسانه}) كه‌علاقمند به گذراندن دوره «يكساله پسادكتري» در دانشگاه فردوسي مشهد مي باشند دعوت مي‌شود در صورت داشتن شرايط ‌زير‌ مدارك  1) كارنامه پژوهشي (رزومه) 2) اصل مقالات نمايه برتر 3) خلاصه طرح پژوهشي (بين 250 تا 1000 كلمه ) را به زبان انگليسي، به آدرس ()  ارسال نمايند.

شايستگي ها:
◾️انتشار حداقل دو مقاله در مجله با نمايه SCOPUS، يا يك مقاله‌ WOS، JCR
◾️تسلط كامل به زبان انگليسي
◾️فارغ‌التحصيل يكي از دانشگاه‌هاي سطح يك داخل و يا دانشگاه‌هاي معتبر خارجي.
◾️زمان ارسال: تا 31 ارديبهشت 1400
◾️شروع به كار: آخر خرداد 1400

حقوق ماهانه: سي و پنج ميليون ريال

«دانش آموخته دكتري»
ب: دانش آموخته دكتري: از فارغ‌التحصيلان ‌دوره‌هاي دكتري‌ (ادبيات انگليسي، مطالعات فرهنگي {تاكيد بر فيلم، اقتباس، بازي رايانه اي و تبليغات}، مطالعات هنر، ايران شناسي، علوم سياسي، جامعه شناسي و علوم ارتباطات {بلاخص رسانه}) كه‌علاقمند به گذراندن دوره  «9 ماه ويژه دانش‌آموختگان دكتري» در دانشگاه فردوسي مشهد مي باشند دعوت مي‌شود در صورت داشتن شرايط ‌زير‌ مدارك  1) كارنامه پژوهشي (رزومه) 2) اصل مقالات نمايه برتر 3) خلاصه طرح پژوهشي (بين 250 تا 1000 كلمه ) را به زبان انگليسي، به آدرس ()  ارسال نمايند.

شايستگي ها:
◾️انتشار حداقل يك مقاله‌ در مجله با نمايه SCOPUS، WOS، JCR
◾️تسلط كامل به زبان انگليسي
◾️فارغ‌التحصيل يكي از دانشگاه‌هاي سطح يك داخل و يا دانشگاه‌هاي معتبر خارجي.
◾️زمان ارسال: تا 31 ارديبهشت 1400
◾️شروع به كار: آخر خرداد 1400