به استحضار می رساند که دانشگاه  مازندران در نظر دارد از میان دانش آموختگان مقطع دکتری مطابق با فراخوان مرحله اول، مدارک مورد نظر و شیوه نامه اجرایی دوره پسادکتری دانشگاه مازنداران(ضمایم پیوستی) برای نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400 اقدام به پذیرش پژوهشگر پسا دکتری  نماید. متقاضیان می توانند با مشاهده و بررسی ضمائم پیوستی و در صورت واجد  شرایط بودن، حداکثر تا تاریخ 1400/04/30برای ارسال مدارک خود به این دانشگاه اقدام نمایند. در ضمن آقای مهندس نصرت  اله غلامی فرد (معاون مدیر امور پژوهشیو فناوری دانشگاه ) با شماره تماس 01135303313 پاسخگوی احتمالی سوالات شما عزیزان خواهد بود.شایان ذکر است آدرس سامانه اینترنتی جهت بارگذاری مدارک مورد نیاز در سایت دانشگاه مازندران ارائه می گردد.

آدرس: مازندران -بابلسر-روبروی سپاه پاسداران-سازمان مرکزی دانشگاه مازندران-طبقه دوم-معاونت پژوهش  وفناری -کدپستی 4741613534

رشته های مورد پذیرش

آیین نامه پذیرش