گروه علوم باغبانی و مهندسی فضای سبز  دانشگاه فردوسی در راستای توسعه اهداف پژوهشی خود در نظر دارد از میان دانش آموختگان مقطع دکتری داخل یا خارج کشور غیر شاغل یک پژوهشگر پسادکتری در حیطه مطالعات مهندسی فضای سبز و باغبانی منظر و محیط استخدام نماید. فارغ التحصیلان دکتری در رشته های مرتبط از جمله مهندسی فضای سبز، باغبانی، سنجش از دور و سامانه اطلاعات جغرافیایی، برنامه ریزی شهری، و نیز معماری منظر که در حیطه های مرتبط با مهندسی فضای سبز و منظر شهری پژوهشهای کاربردی منتج به مقالات در سطح بین المللی شده اند، می توانند در خصوص این موقعیت شغلی درخواست بدهند.

از علاقمندان تقاضا میشود که جهت ثبت نام، تا تاریخ 1401/02/15 نسبت به ارسال اطلاعات خود به ایمیل ارایه شده در پایان فراخوان اقدام نمایند:

مدارک مورد نیاز:

رزومه کامل (سوابق آموزشی و فعالیتهای پژوهشی)

نامه درخواست که در آن متقاضی دلایل خود را به عنوان کاندیدای مناسب برای این موقعیت شغلی اعلام نماید.
⦁ فایل کامل کلیه مقالات علمی- پژوهشی نمایه شده در پایگاههای معتبر ملی و بین المللی (چاپ شده یا دارای پذیرش قطعی به همراه تصویر نامه پذیرش)
⦁ تصویر صفحات اول و دوم شناسنامه و تصویر کارت ملی
⦁ تصویر برگ پایان خدمت/ معافیت برای آقایان
⦁ تصویر مدرک دکتری (یا مدرک موقت)

توجه:
⦁ تصویر مدارک میبایست خوانا و واضح باشد.
⦁ زمان سپری شده از تاریخ دانش آموختگی دکتری حداکثر 5 سال باشد (از شهریور 1395 به بعد).
⦁ دوره پسا دکتری به مدت یکسال از زمان شروع و به صورت تمام وقت میباشد.

⦁ حق الزحمه پژوهشگران پسا دکتری طی مدت قرارداد، تقریبا معادل ماهانه0 5000000 ریال میباشد.

ارائه گواهی و تسویه حساب پایان دوره منوط به ارائه حداقل دو مقاله علمی (یا یک مقاله چارک اول نمایه شده در پایگاه JCR ) می‌باشد.

جهت ارایه مدارک و یا کسب اطلاعات بیشتر با سرکار خانم دکتر کاظمی با ایمیل تماس حاصل نمایید.