طرح شهید بابایی توسط بنیاد ملی نخبگان و با هدف حل مسائل صنعت و جامعه، با استفاده از توان اجتماع نخبگان اعم از دانشجویان، و دانش آموختگان برتر، از سال 1399 اجرایی شده است. در این طرح،مسابقه‌ای علمی- تیمی،میان تیم‌های دانشجویی برگزار می‌گردد و تیم‌های دانشجویی ، در مدتی معین برای ارائه خط مشی و راه حل یک یا چند مسئله مشخص، در چارچوب مقررات رویداد، به رقابت با یکدیگر می‌پردازند. از مهمترین اهداف این طرح، شکل‌گیری زیست‌بوم پویای علم، فناوری، اقتصاد و مدیریت کشور بوده و تلاش می‌کند با استفاده از اجتماع نخبگان، مسائل و چالش‌های موجود و آتی نهادها، دستگاه‌های اجرایی، صنایع و بخش خصوصی را در یک فضای رقابتی حل نماید. از مهمترین تسهیلات این طرح میتوان به: 1- اعطای امتیاز به اعضای تیم‌های برگزیده برای بهره‌مندی از تسهیلات ویژه دانشجویان، طلاب و دانش‌آموختگان برتر در بنیاد ملی( مطابق مقررات ذیربط) . 2- حمایت مالی از تیم‌ها متناسب با تعداد مستعدان برتری که در ساختار تیم‌ها مشارکت داشته‌اند. 3- حمایت مالی از برگزاری رویداد و همکاری با برگزارکننده در معرفی تیم‌ها و نتایج آنها به صاحبان مسئله، ذینفعان و سایر نهادهای مرتبط(معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پارکهای علم و فناوری و صندوقهای حمایتی) جهت بهره‌مندی از نتایج تیم‌ها و حضور اعضای آنها در برنامه‌های مرتبط با کارآفرینی و راه‌اندازی کسب و کارهای دانش بنیان. 4- اعطای لوح تقدیر و جوایز نقدی/ غیر نقدی به تیم‌های برگزیده. اشاره نمود.

داوطلبان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به شیوه نامه طرح در وب سایت بنیاد ملی نخبگان مراجعه نمایند.