طرح شهید احمدی روشن توسط بنیاد ملی نخبگان و با هدف رشد و شکوفایی بیش از پیش دانشجویان مستعد کشور، اجرا می‌شود . در این طرح دانشجویان برگزیده، با راهنمایی و مدیریت یکی از اساتید خبره، طی مدت نُه‌ ماه به صورت گروهی برای حل یکی از مسائل واقعی کشور که از طرف یک نهاد مشارکت کننده و یا متخصصان علمی صنعتی تعریف می‌شود، قدم برخواهند داشت. داوطلبان واجد شرایط شیوه‌‌نامه طرح، می‌توانند برای شرکت در این پروژه‌ها با مراجعه به وب سایت   https://sina.bmn.ir  ثبت نام و بعد از مصاحبه و تائید بنیاد در قالب یکی از هسته‌های مسئله محور پژوهشی فناورانه مشغول به کار شوند. دانشجویان در طی دوره، با توجه به عملکرد خود، بر اساس مقررات  بنیاد، از مبلغ اعتبار ماهیانه برخوردار می‌شوند و می‌توانند در انتهای دوره، از امتیاز انجام فعالیت نخبگانی در سایر تسهیلات بنیاد، بهره‌مند شوند. از مزایای این طرح می‌توان به : 1- دریافت کمک هزینه در طول دوره برای هر نفر -2 دریافت تا 100 امتیاز فعالیت‌های نخبگانی در جوایز مختلف بنیاد. 3- حرکت از یادگیری انتزاعی صرف، به سمت کاربرد دانش در زندگی. 4- کار زیر نظر استاد خبره و با تجربه در امور علمی- صنعتی و تحقیق و توسعه. 5- تشکیل تیم های منسجم از افراد مستعد با توانایی‌های مکمل هم اشاره نمود .

علاقمندان جهت کسب اطلاع بیشتر در این خصوص، می‌توانند به وب سایت بنیاد ملی نخبگان مراجعه نمایند.