آیین تجلیل از پژوهشگران وفناوران برتر دانشگاه فردوسی مشهد روز چهارشنبه، 24 آذرماه با حضور دکتر کافی، رئیس دانشگاه و اعضای هیأت رئیسه و با رعایت دستورالعمل های بهداشتی در سالن شورای سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.

دکتر کافی در این مراسم با تبریک هفته پژوهش و فناوری گفت: پژوهش اثر وضعی کوتاه مدت ندارد و سرمایه گذاری در حوزه پژوهش دید وسیعی می خواهد که در طولانی مدت می تواند جایگاه دانشگاه را ارتقا دهد.

وی به اکوسیستم پژوهش و فناوری در دانشگاه فردوسی مشهد اشاره کرد و ادامه داد: پژوهش ، نوآوری و کاربست دانش به همراه بازاریابی و تجاری سازی در دانشگاه فردوسی مشهد صورت گرفته است و جریان پژوهش را شکل داده است.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد با بیان موفقیت های پژوهشکده های دانشگاه فردوسی مشهد یادآور شد: پارک علم و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد نیز در چند ماه اخیر تاسیس شده است و تلاش دارد که چرخه اکوسیستم پژوهش در دانشگاه را تکمیل کند.

دکتر صال مصلحیان، مدیر پژوهشی دانشگاه در این مراسم با اشاره به اینکه در کنار علوم بنیادین پیشران، علوم نظری و علوم انسانی پیشران نیز ایجاد شده است، گفت: تلاش معاونت پژوهشی در این دوره ارتقای مرجعیت علمی و تراز بین المللی دانشگاه بوده است که این مهم را از طریق اجرای برنامه منتخبین مرجعیت علمی و گسترش دوره های پسادکتری همراه با افزایش حق الزحمه پژوهشی محققان پسادکتری انجام گرفته است.

وی تسهیلات در آیین نامه پژوهه را برشمرد و حمایت ویژه از استادیاران جوان را یکی از شاخصه های اصلی و متمایز آن دانست و اظهار کرد: سامانه اطلاعات علمی دانشگاه با هدف بهتر دیده شدن استادان و دستاوردهای پژوهشی آن‌ها تاسیس و به روز رسانی شده است.

وی در خصوص نحوه انتخاب پژوهشگران و فناوران برتر در سال جاری یادآور شد که امسال10 نفر به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه و  بر اساس شاخص‌های کیفی شناخته شدند که در این بین حق انتخاب از منتخبین پنج سال گذشته، استادیاران با سابقه کمتر از سه سال، مدیر پژوهشی و اعضای هیأت رئیسه سلب شده است.

در ادامه دکتر پناهی، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد گزارش مختصری از فعالیت های چند ماهه واحد زیرمجموعه اش ارائه کرد و از حمایت رئیس و هیأت رئیسه دانشگاه برای حمایت های ویژه از این امر مهم قدردانی کرد.

در پایان از منتخبین با اهدای لوح تقدیر و جایزه قدردانی شد.

پژوهشگر برتر رده پژوهشی علوم بنیادین:

دکتر مسعود میرزائی شهرابی از گروه شیمی، دکتر جعفر احمدی از گروه آمار

پژوهشگر برتر رده پژوهشی مهندسی:

دکتر محمود فرزانه گرد، گروه مهندسی مکانیک، دکتر علی احمدپور، گروه مهندسی شیمی

پژوهشگر برتر ردۀ پژوهشی علوم طبیعی :

دکتر عباس روحانی، گروه مهندسی بیوسیستم، دکتر محمدحسین محمودی قرائی، گروه زمین شناسی، دکتر حسام دهقانی، گروه علوم پایه دامپزشکی

پژوهشگر برتر ردۀ پژوهشی علوم انسانی و اجتماعی:

دکتر محمد مهرآیین، گروه مدیریت، دکتر بختیار شعبانی ورکی، گروه مبانی تعلیم و تربیت، دکتر محمدرضا فارسیان، گروه زبان فرانسه

فناور برتر گروه های مهندسی، کشاورزی و علوم پایه:

دکتر بابک امین شهیدی، گروه مهندسی شیمی

فناور برتر گروه های علوم انسانی و علوم اجتماعی:

دکتر سید محسن اصغری نکاح، گروه روان شناسی و مشاوره تربیتی

555.jpg

 

scientometrics

سامانه اطلاعات علمی اعضای هیات علمی

support

تسهیلات پژوهشی ویژه ستادها