سومین دوره از مسابقات ملی دومینو عددی به مناسبت هفته پژوهش و فناوری، به همت انجمن های علمی دانشکده علوم ریاضی و با همکاری این دانشکده در تاریخ 23 آذر ماه 1400 برگزار شد.

در این مسابقه 48 نفر در قالب تیم های دو نفره از دانشگاه های فردوسی مشهد، صنعتی شریف، خیام، سجاد و دانشگاه های مختلف دیگر شرکت کردند. مرحله نهایی این مسابقات در تاریخ 7 دی ماه 1400 برگزار شد که 3 تیم منتخب به این مرحله راه یافتند.

بازی دومینو عددی توسط کشور چین ابداع شده و از قرن 18 شیوه مدرن آن در ایتالیا رواج پیدا کرد. تا سال 1398 و قبل از شیوع پاندمی کرونا این مسابقه هر ساله در دانشکده علوم ریاضی برگزار می‌شده و امسال با هدف بازگشت فضای صمیمی و حضور مجدد دانشجویان و انجمن ها و با رعایت پروتکل های بهداشتی در دانشکده برگزار شده است