با تلاش مشترك دانشگاه و صنعت، به ياد شادروان ايرج يزدانبخش، جايزه سالانه "ايرج يزدانبخش" براي نخستين بار توسط گروه صنعتي پارت لاستيك در خصوص محصولات فناورانه ساخته شده مستخرج از دستاوردهاي پايان‌نامه‌ها / رساله‌هاي‌ دانشجويان تحصيلات تكميلي دانشگاه فردوسي مشهد به شرح جزئيات پيوست (اصلاحيه و آخرين تمديد فراخوان) اعطا مي‌گردد.

اين رويداد جهت گسترش ارتباط پايدار و مستمر صنعت و دانشگاه و با توجه به ضرورت جهت دهي بيش از پيش پايان نامه‌ها / رساله‌ها به سمت پژوهش‌هاي كاربردي و با هدف تربيت نيروي انساني مستعد براي صنايع، به صورت سالانه  در اول اسفندماه هر سال به يك محصول فناورانه برگزيده (در سال جاري يك دستگاه خودروي كوييك) اختصاص مي‌يابد.

پايان‌نامه‌ها و رساله‌هاي مرتبط با حوزه‌هاي "صنعت خودرو/ رباتيك و اتوماسيون صنعتي / محصولات یا قطعات پلیمری پزشکی/  محيط زيست و انرژي‌هاي تجديد پذير (با محوريت فناوري‌هاي شيميايي)" مي‌توانند در فرآيند ارزيابي اين جايزه، منوط به اين‌كه تاريخ دفاع از پايان‌نامه / رساله در فاصله زماني 1400/07/01 لغايت 1401/11/15 باشد، قرار گيرند.

توضيح تكميلي: زمان دفاع پايان‌نامه / رساله دانشجو (يان) در صورتي‌كه محصول فناورانه از كيفيت مطلوب، نوآوري و حداقل سطح آمادگي فناوري چهار به بالا برخوردار باشد، مي‌تواند با چند ماه تاخير هم با تاييد استاد راهنما انجام شود.

ارسال عنوان و چكيده محصول فناورانه ساخته شده به همراه مستندات، گزارش‌ و فيلم و كليپ‌ موجود مرتبط با معرفي محصول، حداكثر تا 30 دي ماه 1401 براي ارزيابي اوليه محصول، ضروري مي‌باشد.

براي كسب اطلاعات بيشتر مي‌توانيد با آقاي مهندس صنوبري (داخلي 2405) در ساعات اداري تماس حاصل فرماييد.

فایل اصلاحیه و تمدید فراخوان

yazdbakhsh