به منظور افزايش رويت پذيري نشريات علمي دانشگاه و استناد هر چه بيشتر به پژوهشهاي داخلي و همچنين جهت استفاده حداكثري از ظرفيت هاي پژوهشي داخلي و خارجي، چهار نشريه دانشگاه فردوسی مشهد با عناوین Towards Mathematical Sciences ، Computer & Knowledge Engineering، Iranian Plant Protection Research ، Journal of Systems Thinking in Practice  پس از پيگيري كارشناسان گروه علم سنجي و ارتقاي نشريات به ليست نشريات پايگاه EBSCO  جهت نمايش و استفاده هر چه بيشتر از مقالات منتشر شده اضافه گرديد.

لازم به ذکر است پایگاه اطلاعاتی ابسکو (EBSCO)، بزرگترین پایگاه اطلاعاتی چندمنظوره جهان است که به ارائه موتورهای جستجوی آنلاین و کتاب الکترونیک برای کالج‌ها، دانشگاه‌ها، کتابخانه‌های عمومی، شرکت‌ها و مدارس می‌پردازد.دفتر مرکزی ابسکو در کشور آمریکا واقع شده است. این پایگاه اطلاعاتی بخشی از شرکت EBSCO Industries Inc و همچنین سومین شرکت بزرگ خصوصی در بیرمنگام و آلاباما محسوب می‌شود. تولیدات این پایگاه اطلاعاتی شامل EBSCONET و EBSCOhost می‌باشد.

EBSCO Information Services logo