هدف از برگزاري دوره هاي دكتري، هدايت و تربيت نيروي انساني متخصص و آشنا با علوم و آخرين دستاوردهاي علمي براي كمك به رفع نيازهاي اساسي جامعه و گسترش علم و فناوري است. فعاليت هاي دانشجوي دكتري زير نظر استاد راهنماي اول به عنوان سر تيم راهبري رساله (گروهي از متخصصان متشكل از استاد(ان) راهنما، استاد(ان) مشاور، و ساير همكاران پژوهش) صورت مي گيرد. انتظار مي رود دانشجو اولويت اول كاري خود را انجام وظايف محوله از سوي تيم راهبري در راستاي پيشبرد به موقع رساله قرار دهد و با تمام توان فكري و صرف وقت لازم به امر پژوهش بپردازد؛ و تيم راهبري رساله (به ويژه استاد راهنماي اول)  ضمن انگيزه دادن به دانشجو با صرف وقت لازم و به موقع براي هدايت وي، اين اطمينان را ايجاد نمايد كه دانشجو در اجراي رساله در جهت درست و موفقيت آميزي حركت مي نمايد.

در راستاي نظام­مند ساختن و بهينه نمودن فرآيند اجراي رساله، اهم انتظارات دانشگاه از دانشجوي دكتري  با همفكري جمعي از صاحبنظران، حوزه معاونت آموزشي، و كميته اخلاق پژوهشي دانشگاه تدوين و به تصويب كميسيون تحصيلات تكميلي شوراي پژوهش و فناوري دانشگاه رسيده است.

اهم انتظارات دانشگاه از دانشجوي دكتري