معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه فردوسي مشهد در نظر دارد رقابت "موشن گرافي يك دقيقه اي رساله" را با جوايز ارزنده در ميان دانشجويان مقطع دكتري كه از پيشنهاده رساله خود دفاع كرده اند برگزار كند. اين رقابت، دانشجويان دكتري را در دوره تحقيقاتي به چالش مي كشد تا موضوع و نتيجه تحقيقات خود را در يك دقيقه به صورت ديداري- ‌شنيداري ارائه دهند كه در نتيجه به ديده شدن نوآوري هاي دانشجو در رساله، تسلط بيشتر دانشجو بر موضوع، روشن شدن زواياي خاص تحقيق، دريافت پيشنهادهاي سازنده از ساير رشته ها، نشان دادن تأثيرات و كاربردهاي ممكن رساله، دريافت پيشنهاد كار از جامعه، و … كمك مي كند. ويدئوهاي برگزیده در سايت دانشگاه نمایش داده خواهد شد.

موشن گرافي توليد شده بايد به صورت خلاصه و چشمگير و در قالب يك ويدئوي يك دقيقه اي اصيل و منحصر به فرد ارائه شود. روايت آن بايد به زبان فارسي و با بيان ساده براي مخاطب عام (غير متخصص) و ترجيحا به صورت چندرسانه‌اي تهيه شود.

دانشجویان می توانند فایل های خود را حداکثر با حجم 100 مگابایت و با مدت یک دقیقه آماده و پس از تایید استاد راهنما به رایانامه    ارسال کنند

دانشجويان می توانند جهت كسب اطلاعات بيشتر با كارشناس مربوط خانم فاطمه نیکپور، با شمارۀ 38802413 تماس حاصل فرماييد.

برای مشاهده نمونه اینجا کلیک کنید
برای مطالعه معیارهای ارزیابی کلیک کنید