معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، در راستای حمایت و انگیزه بخشی به دانشجویان تحصیلات تکمیلی که رساله های خود را با رویکرد فناورانه اجرا کرده اند، سومین برنامه فن تز را فراخوان کرده است. این فراخوان در راستای تو.سعه فناوری های راهبردی حوزه علوم و صنایع غذایی، با عنوان فن تز صنایع غذایی و به منظور حمایت از ایده ها و طرح های این حوزه در قالب حفاظت از دارایی های فکری، توسعه فناوری و خدمات استقرار در آزمایشگاه های ساخت شریع از قبیل فضای کار اشراکی، خدمات آزمایشگاهی و پایلوت، شبکه سازی و برگزاری دوره ها و منتورینگ تخصصی برگزار می گردد.

فراخوان و دریافت طرح ها از 15 اسفند ماه شروع شده است و علاقه مندان می توانند برای آگاهی بیشتر، ثبت نام و ارسال درخواست شرکت در برنامه فن تز به لینک های زیر مراجعه کنند

ثبت نام و ارسال درخواست

اطلاع از نیازهای اولویت دار فناورانه صنایع غذایی