PDF فایل

با سلام و احترام،

خواهشمند است ترتيبي اتخاذ فرمائيد تا تمام درخواست هاي استفاده از امكانات رفاهي و خوابگاهي دانشجويان تحصيلات تكميلي و پژوهشگران پسادكتري، از تاريخ 15 تيرماه به بعد، پس از بررسي دقيق، همراه با فرم هاي مربوط، و تأييد مدير گروه از طريق معاونت/ معاونت پژوهش و فناوري دانشكده مستقيما براي معاونت محترم فرهنگي، اجتماعي و دانشجويي دانشگاه ارسال گردد. موارد زير به عنوان شاخص هاي معرفي لحاظ گردد:

فعاليت پژوهشي دانشجو، آزمايش محور، كارگاهي، ميداني و يا محاسبات سنگين باشد. اخذ تاييديه حضور در آزمايشگاه/ كارگاه از مديريت شبكه آزمايشگاهي ضروري است .

- انجام امور از طريق غيرحضوري (مجازي) امكان پذير نباشد.

- پيشنهاده، دفاع شده و در سامانه طرح هاي پژوهشي ثبت شده باشد.

- دانشجو قبلا خوابگاهي بوده باشد.

در اين راستا با توجه به محدوديت هاي موجود در دانشكده ها/ پژوهشكده ها و لزوم رعايت پروتكول هاي كويد-19 ، مسايل بهداشتي و فاصله گذاري در محيط هاي پژوهشي، تعادل تعداد دانشجو بين گروه ها/ اعضاي هيات علمي رعايت گردد و معرفي دانشجويان دكتري و نيز كساني كه در نيمسال جاري دانش آموخته خواهند شد، در اولويت قرارگيرد.