توسعه پايدار و پيشرفت هر كشور مرهون پرورش، حفظ و نگهداري سرمايه هاي علمي، پژوهشي و فناورانه آن كشور است. پژوهشگران و فناوران موجبات ترقي، تعالي، توسعه علمي و فناوري و در نهايت توسعه پايدار همه جانبه را براي كشور فراهم مي سازند.

از اين رو، پیرو تفاهم‌نامه منعقده با پارک علم و فناوری خراسان رضوی و دانشگاه فردوسي مشهد، با هدف انجام پژوهش هاي ويژه در راستاي ماموريت هاي پژوهش و فناوري دانشگاه در سطوح ملي و بين المللي كه با هدف پيشبرد مرزهاي دانش و ارتقاي اثربخشي دانشگاه در جامعه انجام مي گيرد، از ميان دانش آموختگان مقطع دكتري داخل يا خارج از كشور كه علاقمند به گذراندن دوره پسادكتري در موضوعات ذیل هستند، دعوت بعمل می‌آورد:

1. حذف مواد نگهدارنده در محصولات تک نفره شامل زیتون پرورده و زیتون شور
  2. حذف آلودگی‌های میکروبی، کپک و مخمر از محصول زیتون پاکت بدون نیاز به پاستور
  3. بهینه‌سازی شرایط ریزپیوندی (Micro-grafting) در گونه‌های باغی
  4. تایید مولکولی اصالت نمونه‌های ارقام میوه
  5. تایید سلامت پایه‌های مادری درختان میوه با روش مولکولی
  6. پردازش طبیعی زبان عربی با تمرکز بر علوم اسلامی
  7. OCR عربی/ فارسی
  8. پاسخ به سوال (Question answering)
  9. صدا به متن Speech to Text)
  10.  پروژه جامع راهبری تعامل با کودک
  11.  سامانه Analytics

خواهشمند است ضمن مطالعه شرایط پذیرش پژوهشگر پسادکتری در سایت مدیریت پژوهشی، درخواست‌های خود را به آدرس ایمیل ارسال فرمائید. همچنین در صورت داشتن هرگونه سوال می‌توانید با شماره 38802411 (خانم مجدی) تماس حاصل فرمایید.