NTFC O

تاريخ شروع به كار: 5/1/1385
هدف: همگام با پيشرفت علم و فناوري در صنايع‌غذايي هم تحولات شگرفي صورت گرفته است. در تحقيقات ده سال اخير استفاده از روش‌هاي غيرحرارتي مانند اولتراسوند، فشارهاي هيدرواستاتيك بالا، PEF و ...بسيار متداول شده است، اهميتي كه اين روش‌ها در فرآوري موادغذايي، ضمن تأمين ايمني موادغذايي برخصوصيات آروماتيك و تغذيه‌اي موادغذايي اثر تخريبي ندارد. علاوه بر اين در دامنه‌اي از شدت و فركانس‌هاي اولتراسوند و يا فشار و يا پالاسماي الكتريكي موجب افزايش فعاليت متابوليسمي و بهره‌وري بيشتر در فرآيندها مي‌گردد.
شرح وظايف:
  • ارتباط با مراكز علمي و پژوهشي، ابتدا در سطح منطقه سپس كشور، بين‌المللي
  • ارتباط با صنعت و جذب پروژه‌هاي تحقيقاتي
  • تعريف پروژه‌هاي كارشناسي‌ارشد و دكترا
  • استفاده از بودجه‌هاي تحقيقاتي مؤسسه‌هاي دولتي و غيردولتي
  • چاپ و ارائه گزارش‌هاي پژوهشي در نشريات داخل و خارج
  • ترجمه و تأليف كتب مربوطه
  • برگزاري همايش و گردهمايي علمي كاربردي
  • در صورت امكان شركت در نمايشگاه‌ها
  • همكاري با شركت شهرك‌هاي صنعتي
نام و نام‌خانوادگي مدير: دكتر سيدعلي مرتضوي
مرتبه علمي: دانشيار
اعضاي هيأت علمي:
رديفنام ونام‌خانوادگيمرتبه علمينوع‌همكاريرشته تحصيليدانشكده
تمام‌وقتنيمه‌وقتپاره‌وقت
۱ هاشم پورآذرنگ استاد   *   شيمي‌ موادغذايي كشاورزي
۲ مصطفي مظاهري استاديار   *   صنايع‌غذايي كشاورزي
۳ فريده طباطبايي استاديار   *   صنايع‌غذايي كشاورزي
۴ علي احمدپور استاديار   *   مهندسي شيمي مهندسي
۵ مجيد مسكوكي استاديار   *   صنايع غذايي پژوهشكده علوم و صتايع غذايي خراسان رضوي
۶ آرش كوچكي استاديار   *   صنايع‌غذايي كشاورزي
طرح‌هاي پژوهشي اجرا شده و در دست اجرا:
  • بهينه‌سازي نان‌هاي نيمه حجيم – فاز دوم
  • همكاري با نان رضوي در بهبود توليد اشترودل
  • اثر فشار ايزواستاتيك بر مخمر ساكاروماسيس
  • تهيه كتاب فناوري‌هاي نوين صنايع غذايي
  • تكميل پايان‌نامه‌هاي كارشناسي‌ارشد
آمادگي مشاوره براي اجراي پروژه‌هاي:
  • صنايع‌غذايي به خصوص صنايع تخميري، ميكروبيولوژي غذايي
  • كاربرد و استفاده از روش‌هاي نوين در صنايع‌غذايي
امكانات و تجهيزات:
  • فرمنتر
  • دستگاه‌اندازه‌گيري ازت
  • اسپكتوفتومتر
  • دو دستگاه التراسوند
  • دستگاه فر، بهم‌زن و بسته‌بندي نان
  • امكان كارهاي ميكربي
  • دستگاه آب مقطرگير
  • سه دستگاه انكوباتور
  • سپرتور، ترازوي ديجيتال، اتوكلاو و مسايل شيشه‌اي
نشاني محل استقرار:
مشهد - ميدان آزادي - پرديس دانشگاه فردوسي مشهد- دانشكده كشاورزي- هسته پژوهشي روش‌هاي نوين فرآوري و نگهداري مواد غذايي
مشهد - شهرك صنايع‌غذايي و بيوتكنولوژي
شماره تلفن‌ها: 8787430- 0511
20-8795618-0511
نمابر: 8818675
پست الكترونيك:

scientometrics

سامانه اطلاعات علمی اعضای هیات علمی

support

تسهیلات پژوهشی ویژه ستادها