Shimi

تاريخ شروع به كار:
هدف:
  • موادشيمايي از آلاينده‌هاي بسيار خطرناك محيط‌زيست هستند كه بايستي اين آلاينده‌ها در محيط‌هاي مختلف هوا، آب و خاك شناسايي گرديده و حد مجاز آنها در هر محيط تعيين شود. ضروري است روش‌هاي مناسب براي كاهش و از بين بردن آنها بررسي شود و امكان جايگزيني منابع ايجاد آنها با مواد و روش‌هاي كم‌خطرتر بررسي شود.
  • با توجه به آلودگي شديد محيط‌زيست كلان شهرها و اثرات سوئي كه اين آلاينده‌ها بر سلامتي و زندگي اجتماعي و حتي اقتصاد دارند، اين معضل مورد توجه سازمان‌هاي مربوطه مانند سازمان محيط‌زيست، آب و فاضلاب، شهرداري و حتي كارخانجات صنعتي قرار مي‌گيرد و نيازمندي‌ها در اين زمينه اغلب در چارچوب پروژه‌هايي تعريف مي‌گردد.
  • اين مركز پژوهشي كه متشكل از اعضاي هيأت علمي در گرايش‌هاي مختلف شيمي با درجه دانشياري تا استادي كه داراي معلومات قوي از نظر تئوري و عملي در اين زمينه هستند با هدف اجراي علمي و كارشناسانه پروژه‌هاي تحقيقاتي، ايجاد گرديد و متشكل از گروهي تحقيقاتي است كه در زمينه گونه‌ها و فرآيندهاي شيميايي در محيط‌زيست تحقيق مي‌كنند. رويكرد آن توسعه روش‌هاي تجزيه‌اي نو براي اندازه‌گيري حساس و گزينشي گونه‌هاي مختلف در محيط‌زيست، بنيان‌گذاري، توسعه و استانداردسازي روش‌هاي سنجش آلاينده‌ها، تشريح و اصلاح فرآيندهاي شيميايي براي كاهش آلايندگي و ارزيابي تأثير آلاينده‌ها مي‌باشد.
شرح وظايف:
  • - اجراي پروژه‌هاي مربوط به شناسايي كيفي و اندازه‌گيري كمي آلاينده‌هاي شيميايي صنعتي، خانگي و كشاورزي توسط روش‌هاي پيشرفته
  • - بررسي منابع آلاينده‌هاي شيميايي در آب، خاك و اتمسفر
  • - ارائه و اجراي طرح براي برطرف كردن عوامل آلوده‌كننده
  • - جايگزين كردن مواد و روش‌هاي توليد براي كاهش آلايندگي
  • - حمايت از تحقيقات و پژوهش‌هاي علمي زيست‌محيطي مربوط به آلاينده‌هاي شيميايي در چارچوب رساله‌هاي كارشناسي‌ارشد و دكتري
  • - پيشنهاد و اجراي طرح‌هايي در زمينه تبديل ضايعات شيميايي صنعتي به مواد مفيد
  • - مشاركت در پروژه‌هاي كلان زيست‌محيطي كشوري
  • - مشاوره در زمينه امور آلاينده‌ها شيميايي محيط‌زيست
نام و نام‌خانوادگي مدير: دكتر محمدحسين ارباب‌زوار
مرتبه علمي : استاد
اعضاي هيأت علمي: